Recull d’activitats formatives del perfil d’hoteleria (tercer trimestre)

Al tercer trimestre hem complementat la formació professional amb diverses activitats, les quals ens han servit per aprofundir els coneixements assolits durant el curs i preparar-nos per la formació en centres de treball, les pràctiques en empreses.

Per una banda hem realitzat quatre tallers de formació específics: en productes ecològics i de temporada als Horts ecològics de Platja d’Aro, en cultiu ecològic de vinya, a la Vinyeta, en elaboració de menús amb Fundació Alícia i un en preparació de plats vegetarians. Per altra banda, hem preparat dos tallers amb infants, un de berenars amb els infants de la Casa Lila de Platja d’Aro i l’altra, de pizza i hort, a l’escola bressol Mas Balmanya de Sant Feliu de Guíxols.

Finalment hem participat en l’Spring Social Festival de Santa Cristina d’Aro i a la cloenda de l’edició d’enguany de la campanya Xics Gastronòmic, de Platja d’Aro.

Elaboració menús Fund. Alícia
Tastet vins La Vinyeta
Taller pizza a l’escola bressol

Bloc a WordPress.com.

Up ↑