Quatre alumnes del perfil d’hoteleria del PFI GUÍXOLS – VALL D’ARO premiats en el concurs Fem bullir l’olla 2017

L’alumnat del perfil d’hoteleria del PTT Guíxols – Vall d’Aro han participat en la tercera edició del concurs “Fem bullir l’olla” del Consell Comarcal del Baix Empordà amb set receptes fetes en parelles. Aquesta tarda, a l’institut Baix Empordà de Palafrugell, ha tingut lloc el concurs presencial i l’entrega de premis.  Dues de les receptes han estat premiades.

Manchita Jabbi i Rubén León han recollit el premi a la recepta més popular, pel “Quescoktail”, amb premi d’una estada de pràctiques al restaurant Bo.Tic.

Mireia Soler i Abril Garcia, finalistes pel “Sweet Sushi”, han rebut el premi d’un curs de cuina a l’Aula Gastronòmica. Després d’elaborar el plat i presentar-lo davant jurat han rebut el guardó en la categoria de recepta més original, amb premi d’una estada de pràctiques de dos caps de setmana al restaurant Sala Gran.

Felicitats a tot el grup per la implicació i, especialment, als dos grups guanyadors. Aquesta edició ha estat un èxit!!

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑