Activitats del perfil de vendes durant el segon trimestre

Aquests tres primers mesos de l’any han estat molt profitosos per a l’alumnat del perfil auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic del PTT Guíxols-Vall d’Aro.

En relació als Mòduls de Formació General, hem aprofundit en el Mòdul Formatiu d’Incorporació al món laboral amb una xerrada sobre drets laborals, a càrrec de la cap de personal de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i dues sessions formatives per tal d’aprendre a fer el currículum vitae i d’afrontar una entrevista de treball. Aquestes dues sessions s’han dut a terme al Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols. Pel que fa a les tutories grupals, hem incidit en la salut, la igualtat de genère i en la motivació personal. Hem comptat amb les agents de salut d’ACAS per al repartiment de carpetes de salut i per a una xerrada sobre sexualitat, amb els Mossos d’Esquadra per a una xerrada sobre drogues i lleis i hem assistit a la xerrada “Dones i pantalles: de la televisió a Instagram”, organitzada pel SIAD de Sant Feliu de Guíxols.

entrevistalaboral

Seguint amb els Mòduls de Formació Professional, hem realitzat les 35 hores del Mòdul Formatiu en Prevenció de Riscos Laborals, que ha inclòs una formació en Primers Auxilis a càrrec del responsable de socors de la Creu Roja Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro.

primersauxilis

A més a més, dins el Mòdul Formatiu de Tècniques de comercialització, hem creat dos aparadors temàtics al PTT: un ambientat en el Carnaval i l’altre en la nova temporada de primavera, i hem personalitzat bosses amb motius primaverals per a l’estand dels PFI a l’Expojove.

bosses

I per últim, vàrem fer una visita formativa al supermercat Esclat de Sant Feliu de Guíxols, fixant-nos en els elements i les estratègies d’animació d’un punt de venda, i a l’AKI de Platja d’Aro per a veure com s’organitza un gran centre de bricolatge. Per a complementar el Mòdul Formatiu de Preparació de comandes i venda de productes hem fet una visita al supermercat Spar de Platja d’Aro.

spar

Com a novetats d’aquest curs, dins el Mòdul Formatiu d’Ofimàtica i tècniques administratives bàsiques, i de Formació Complementària ens hem preparat per a la superació de les proves AcTIC, hem après a gravar i editar anuncis publicitaris i a dominar el photoshop, gràcies als professionals de l’Art-tic de Sant Feliu de Guíxols.

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: