TASTA’M! Concurs de tastets màgics

L’ALUMNAT DEL PFI-PTT GUÍXOLS – VALL D’ARO PRESENTA EL SEU PROJECTE INTEGRAT

El divendres 15 d’abril ha tingut lloc a la Pizzeria La Riera de Platja d’Aro l’acte de presentació del Projecte Integrat del PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro del curs 2015-2016. Hi van ser presents: representants del Departament d’Ensenyament, dels diferents centres de secundària de la zona, dels Ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols i algunes de les persones, entitats i empreses que col·laboren al llarg del curs.

Aquest és un projecte transversal on es posa de manifest els aprenentatges dels diferents mòduls formatius. Es tractava d’un concurs de tastets de tot el món i oferia la possibilitat als assistents de votar les diferents elaboracions en diferents categories. Paral·lelament, també es va fer una votació popular al Facebook.

Es van presentar imatges i documents, elaborats pels propis alumnes, del procés d’elaboració i promoció dels productes per a aquest concurs en què han participat set equips formats per alumnes dels perfils d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.

Els comentaris estan tancats.

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

Up ↑