Crida a les empreses locals per a acollir alumnat en pràctiques

Les 180 hores en centres de treball completa la formació professional d’un curs de 1.000 hores. 

Els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro fan una crida a les empreses dels tres municipis que estiguin interessades a acollir, mitjançant el sistema de pràctiques amb tutoria, a alguns dels alumnes del perfil d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i/o d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) Guíxols-Vall d’Aro, del curs 2016-2017 que desenvolupa el Departament d’Ensenyament amb la col.laboració dels tres consistoris.

 El PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro pretén incrementar les oportunitats d’incorporació al món laboral i la continuïtat formativa de l’alumnat. El Programa inclou una formació tutoritzada en centres de treball de 180 hores. Són pràctiques no retribuïdes en empreses, i la formació es regula mitjançant un conveni entre el Departament d’Ensenyament, que assumeix l’assegurança, i l’empresa, que no assumeix cap cost addicional.

Durant aquest curs 2016-2017, l’alumnat del perfil de vendes pot realitzar la formació en centres de treball a partir de l’1 de març i fins a l’assoliment del total de 180 hores, en horari de tardes de dimarts a divendres (i excepcionalment dissabtes al matí), amb un màxim de 3,5 hores diàries i de 16 hores setmanals (les empreses interessades poden contactar al telèfon 972 117 540 o a jciuran3@xtec.cat).

L’alumnat d’hoteleria està realitzant actualment la formació professional al Restaurant La Riera de Platja d’Aro; i un cop acabada, a partir del 9 de maig, poden iniciar la formació de 180 hores en centres de treball -de dimarts a divendres, i amb un màxim de 7 hores diàries- (les empreses interessades poden posar-se en contacte a través del telèfon mòbil 675 972 578 o adreça electrònica ntorre32@xtec.cat).

Notícia FCT a TVCostaBrava

Els comentaris estan tancats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: